• 06 52 01 47 99

Voetreflexzonetherapie Brabant

Voetreflexzonetherapie in de provincie Brabant

Bent u op zoek naar voetreflexzonetherapie in Brabant? Erkend natuurgeneeskundig therapeute Ans Maas is gevestigd in Beek en Donk, gemeente Laarbeek in de regio Helmond / Eindhoven en verzorgt van daaruit voetreflexzonetherapie in Brabant.

Voetreflexzonetherapie wordt toegepast om stress en spanning op te heffen, maar ook om andere lichamelijk pijnklachten tegen te gaan. Drukpunten op de voet corresponderen met organen, zenuwen en klieren in uw lichaam. Bij deze therapie wordt druk uitgeoefend op deze punten, waardoor blokkades worden opgeheven en de doorbloeding wordt gestimuleerd.

Dit heeft tot resultaat dat afvalstoffen worden afgevoerd en voedingsstoffen effectiever worden opgenomen door het lichaam. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt dan ingeschakeld met een positief effect op zowel lichaam als geest.

Leer zelf voetreflexzonetherapie toe te passen

Bent u geïnteresseerd in het ontwikkelen van vaardigheden op het gebied van voetreflexzonetherapie in de regio Brabant? Meldt u dan bij mij aan om een workshop of cursus te volgen om kennis te maken met de techniek en basisvaardigheden.

Een workshop bestaat uit 1 bijeenkomst waarin wordt uitgelegd wat de therapie precies inhoudt en welke technieken erbij komen kijken. Tijdens een cursus komen in 4 bijeenkomsten de basisvaardigheden en technieken aan bod en uiteraard wordt ook hier aandacht besteed aan de filosofie achter voetreflexzone.

Over Ans Maas

Om u kennis te laten maken met complementaire geneeswijzen begin ik altijd met een vrijblijvend oriënterend gesprek. Tijdens dat gesprek krijg ik een goed beeld van u als persoon en de klachten die u ervaart.

Vervolgens stellen we in overleg een behandelplan op dat aansluit bij uw persoonlijke situatie.

Neem gerust contact op voor meer informatie of om een vrijblijvende afspraak te maken.

Privacy statement
Klachten

Erkend natuurgeneeskundig therapeute, aangesloten bij het LVNT.

AGB Code 90037075 - 90015727

Koppelstraat 13, 5741 GA Beek en Donk

M: 06-52014799
E: info@ansmaas.nl

Bij Ans Maas kunt u ook met pin betalen.

Bij verschillende zorgverzekeraars krijgt u een vergoeding voor de behandelingen. Informeer hiernaar bij uw zorgverzekeraar of op de website van zorgwijzer.

Therapieën & Massages

Inmiddels heb ik mij gespecialiseerd in de volgende natuurgerichte therapieën:

- Voetreflexmassage therapie
- Onco-Reflex
- Hoofd,- Nek,- schoudermassage
- Triggerpoint voor onderbeen en voet
- Reflexologie tijdens de zwangerschap
- Overgangsklachten

Onderstaande therapieën worden niet erkend door beroepsverzekering en Uw zorgverzekeraar:

- Rouwverwerking en stervensbegeleiding
- Manuele lymfedrainage
- Cupping
- Oorkaarsen
- Ooracupunctuur
- Biotensor
- Bachbloesem