• 06 52 01 47 99

De werking van voetreflex therapie

Voetreflex wordt toegepast om stress en spanning op te heffen, maar ook om andere lichamelijk pijnklachten tegen te gaan. Drukpunten op de voet corresponderen met organen, zenuwen en klieren in je lichaam. Bij Voetreflex wordt druk uitgeoefend op deze punten, waardoor blokkades worden opgeheven en de doorbloeding wordt gestimuleerd.

Het resultaat hiervan is dat afvalstoffen worden afgevoerd en voedingsstoffen effectiever worden opgenomen door het lichaam. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt dan ingeschakeld met een positief effect op zowel lichaam als geest.

Leer zelf Voetreflex toe te passen
Ben je geïnteresseerd in het ontwikkelen van vaardigheden op het gebied van Voetreflex? Meld je dan bij mij aan om een workshop of cursus te volgen om kennis te maken met de techniek en de basisvaardigheden.

Een workshop bestaat uit 1 bijeenkomst. Hierin wordt uitgelegd wat Voetreflex precies inhoudt en welke technieken erbij komen kijken. Tijdens de cursussen, verdeeld over 4 bijeenkomsten, komen de basisvaardigheden en technieken aan bod en wordt er aandacht besteed aan de filosofie achter Voetreflex.

Over Ans Maas

Om u kennis te laten maken met complementaire geneeswijzen begin ik altijd met een vrijblijvend oriënterend gesprek. Tijdens dat gesprek krijg ik een goed beeld van u als persoon en de klachten die u ervaart.

Vervolgens stellen we in overleg een behandelplan op dat aansluit bij uw persoonlijke situatie.

Neem gerust contact op voor meer informatie of om een vrijblijvende afspraak te maken.

Privacy statement

Erkend natuurgeneeskundig therapeute, aangesloten bij het LVNT.

Koppelstraat 13, 5741 GA Beek en Donk

M: 06-52014799
E: info@ansmaas.nl

Bij Ans Maas kunt u ook met pin betalen.

Bij verschillende zorgverzekeraars krijgt u een vergoeding voor de behandelingen. Informeer hiernaar bij uw zorgverzekeraar of op de website van zorgwijzer.

Therapieën & Massages

Inmiddels heb ik mij gespecialiseerd in de volgende natuurgerichte therapieën:

- Voetreflexmassage therapie
- Onco-Reflex
- Rouwverwerking en stervensbegeleiding
- Manuele lymfedrainage
- Cupping
- Oorkaarsen
- Ooracupunctuur
- Hoofd,- Nek,- schoudermassage
- Triggerpoint voor onderbeen en voet
- Reflexologie tijdens de zwangerschap
- Overgangsklachten
- Biotensor
- Bachbloesem